Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Vianoce prichádzajú a my pre vás máme niekoľko tipov na vianočné darčeky. 🎄🎅

Vianoce sú snáď našim úplne najobľúbenejším sviatkom. Milujeme vôňu cukroviniek a vianočnú výzdobu všade okolo. A aby sme Vám tento čas trošku spríjemnili a hlavne zjednodušili, rozhodli sme sa pre vás spísať článok s tipmi na vianočné darčeky, ktoré nájdete priamo na našom e-shope. A to či už pre vás alebo pre vašich blízkych.

1. Výroba náramkov

Neboli by sme Nubio.cz, keby sme nespomenuli výrobu náramkov. Výhoda toho, keď si náramok vyrábate sami je hlavne tá, že náramok môžete urobiť priamo na mieru osobe, ktorej ho chcete darovať. Na náramky môžete použiť buď korálky z minerálkov, sklenené korálky, drevené korálky alebo akékoľvek iné, ktoré sa vám páčia. Druh korálikov môžete zvoliť napríklad podľa znamenia alebo jednoducho podľa obľúbených farieb. Nezabudnite tiež na komponenty, ktoré náramok krásne ozdobia. Napríklad mamičke môžete na náramok navliecť prívesok s nápisom "mom" alebo pre milovníkov psíkov prívesok s tlapičkou. V ponuke máme aj prívesky s vianočnými motívmi,  takže pokiaľ sa chcete na Vianoce najprv naladiť alebo darovať vianočný náramok, tak hurá do toho. 🎄

Vyrobené náramky potom môžete darovať vo vrecúškach alebo krabičkách s vianočným motívom.

Vánoční krabička červenáVánoční krabička se sobem  Vánoční krabička na dárky se santou

Vánoční pytlík se stomečkem Vánoční pytlíček hvězdy Vánoční pytlík merry christmas

2. Daruj hotový náramok

A pokiaľ na výrobu vlastných náramkov nemáte čas alebo chcete darovať nejaký už vyrobený, stačí sa pozrieť do našej ponuky náramkov. Vyberať môžete ako z náramkov z minerálnych korálikov, tak aj zo sklenených. Ku každému náramku si môžete zvoliť jednu z darčekových kariet, ktorú od nás dostanete zadarmo. Darčekové karty máme napríklad s vianočným motívom alebo s motívmi pre mamičky, sestry alebo pani učiteľky. A pokiaľ by ste chceli darovať niečo naozaj na mieru, môžete si od nás nechať vyrobiť darčekovú kartu na prianie, s vlastným textom a obrázkom.

Náramek z minerálů, vánoční dárek náramek z jaspisu, křemene a se stromem života Náramek z howlitu, lávy a nefritu náramek ze skleněných korálků

3. Adventný kalendár

Pokiaľ chcete sebe alebo niekomu inému urobiť radosť opakovane, darujte mu DIY adventný kalendár. 🎄 V tomto kalendári vám od nás prídu:
🎄 adventné nálepky
🎄 12 vrecúšok s vianočnou potlačou
🎄 12 jednofarebných jutových vreciek
🎄 24 okrúhlych štítkov na polepenie
🎄 povrázok na zavesenie

Takže si kalendár môžete doma zostaviť sami a hlavne si ho potom naplniť podľa svojich predstáv. A to, či bude plný korálikov alebo si tam dáte aj niečo iné, je len na vás. Kalendáre sme pre vás pripravili rovno dva a líšia sa len v nálepkách.

adventní kalendář adventní kalendář do it yourself adventní kalendář s vlastní náplní

4. Sady korálikov

Ďalším skvelým tipom na darček sú sady korálikov. Sadu môžete darovať ako deťom, tak aj dospelým, pretože sú univerzálne a každý si z nich vyrobí náramky podľa svojho gusta. Sady obsahujú vždy sklenené korálky a ich veľkosť si môžete zvoliť podľa seba. V našej ponuke nájdete sady zo 4mm, 6mm, 8mm alebo 10mm korálikov. Namiesto sád môžete určite darovať aj nejaké doplnky na korálkovanie, ako sú napríklad k korálkovacie podložky, sady náradia(ktoré máme mimochodom novo v úplne božích farebných obaloch) alebo zakladače na korálky a komponenty.

Sady skleněných korálkůSkleněné korálky lesklé/praskané - 10 barev, modré, 10mmsady nářadí na korálkovánísada korálků


5. Darčekový poukaz

Ak si s výberom darčeka stále neviete rady, tak môžete zvoliť poukaz na nákup do nášho e-shopu Nubio.cz, kde si každý môže vybrať sám. Poukazy máme v 4 variantoch. Darčekový poukaz na 500 Kč, 1 000 Kč, 1 500 a 2 000 Kč. Obdarovaná osoba potom môže vyberať zo všetkých korálok a doplnkov, ako sú zakladače na korálky, sady korálok alebo návlekový materiál na náramky. Vybrať si samozrejme môže aj už hotové náramky. Skrátka všetko, čo na e-shope máme.

dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky

Toto boli naše tipy na darčeky, ktoré môžete darovať pod stromček všetkým milovníkom korálikov a korálkovaniu

Prajeme vám hlavne málo stresu, ktorý je s týmto obdobím občas spojený a naopak veľa relaxu a pohodovej vianočnej atmosféry. 🎅

Za Nubio Jana