Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Tigrie oko

Tigrie oko sa považuje za kameň zmeny. Pripomína, že zmeny k životu patrí, nehľadiac na to, ako ťažké niekedy sú. Pomáha údajne sa so zmenami lepšie vyrovnať, dodáva sebavedomie, silu a odhodlanie do nových začiatkov. Počas zmien dodáva vnútorný pokoj. Prináša odvahu a trpezlivosť a pomáha k objektívnemu rozhodovanie bez prítomnosti rušivých emócií. Bojuje s beznádejou, pocity strachu, úzkosťami a napätím. Vedie k zníženiu sebakritiky a k hľadaniu vlastnej ceny a sebalásky. Zlepšuje vraj tiež náladu, dodáva silu k dosiahnutiu vytýčených cieľov a má pozitívny vplyv na koncentráciu a kreativitu. Do života prináša šťastie a bohatstvo a dodáva vitalitu a napomáha k zvýšeniu fyzickej sily.

Ak ste tvrdohlaví alebo chcete zvýšiť svoju koncentráciu a kreativitu, je pre vás tigrie oko práve tým pravým minerálom. Spolu s tyrkysom je kameňom cestovateľov. Tigrie oko ochraňuje cestovateľov na jeho dlhých cestách do cudziny.

Má údajne posilňovať imunitu a pozitívne ovplyvňovať hojenie a pevnosť kĺbov a kostí. Napomáha tiež pri poruchách osobnosti, mierni stres a reguluje nadmernú sexuálnu túžbu. Hovorí sa, že je vhodným kameňom pre detoxikáciu organizmu a regulácii metabolizmu.

Vhodný pre tieto znamenia: panna, býk, blíženec, rak

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte každých 15 dní pod prúdom vlažnej vody. Minerály stačí pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Tigrie oko získava energiu zo slnka. Stačí ho na pár hodín vystaviť slnečným lúčom. Pre zvýšenie účinku nabíjanie môžete Tigrie oko nabíjať spolu s kryštálom.

Na našom e-shope nájdete Tigrie oko v čiernohnedej nebo purpurovej farbe.

Přírodní tygří oko - korálky, černohnědé Přírodní tygří oko - korálky, černohnědé 

Odporúčané produkty1