Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Nefrit

Nefrit a Jadeit sa často označujú ako dvojčatá. Líšia sa iba svojimi odtiene, ale vlastnosti majú úplne rovnaké. Priťahujú vraj lásku a financie. Zároveň majú údajne vplyv na predĺženie života a sú vhodné aké podpora pozitívnej energie pri obchodných rokovaniach alebo v kariérnom raste. Prináša tiež pokoj, mier a čistú myseľ. Pôsobí vraj proti smútku a beznádeji, uvoľňujú emócie, podráždenosť a upokojujú myseľ.

Učí samostatnosti a sebestačnosti. Navyše pomáhajú nadväzovať nové priateľstvá a otvárajú srdcia.

Jadeit je označovaný ako kameň snov, vďaka ktorému je možné svoje sny ľahšie naplniť a kráčať za ich naplnením. Ak patríte medzi tých, ktorí si ráno chcú pamätať sny, ktoré sa vám v noci zdajú, dajte si Jadeit pod vankúš. Údajne má na zapamätanie snov pozitívny vplyv.

Nefrit má údajne tiež pomáhať predchádzanie chorobám a zdravotných ťažkostí. Podporuje vraj činnosť srdca a obehového systému. Odporúča sa tiež pre tehotné ženy alebo tie, ktoré otehotnieť chcú.

Vhodný pre tieto znamenia: váhy, rak, ryby

  • Čistenie: Nefrit nepohlcuje negatívnu energiu. Nie je ho teda potrebné pravidelne čistiť ani nabíjať. Čistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody a následne nechajte uschnúť alebo osušte bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Nefrit získava energiu zo slnka. Stačí ho vystaviť na niekoľko hodín slnečným lúčom. Avšak, ako uvádzame, nabíjanie ani čistenie nie je nutné.

Na našom e-shope nájdete Nefrit v bielej, ružovej, červenej alebo fialovej variante.

Korálky Nefrit, bílé Nefit 8mm, korálky bílé Přírodní nefrit - korálky, růžové Přírodní nefrit - korálky, růžové

Odporúčané produkty12