Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Opál

Opál obsahuje farby aj schopnosti všetkých ďalších kameňov. Prináša vraj šťastie, odhaľuje vnútornú krásu človeka, prebúdza duševné vízie a dodáva energiu k životu. Napomáha objaviť a prejaviť vlastné "ja". Rozvíja psychickú silu, zosilňuje zvláštnosti a ojedinelosť charakteru. Vnáša údajne do života svetlo, spontánnosť a podporuje umelecké sklony. Posilňuje tiež vôľu k životu a optimizmus. Zároveň patrí medzi najsilnejšie liečivé kamene. Má údajne schopnosť liečiť emócie a napomáha k upokojeniu srdca pri emocionálnom vypätí. Pomáha pri znižovaní depresie a prekonávanie trémy. Dodáva vitalitu, energiu a vytrvalosť.

Je tiež spájaný s láskou a vášňou. V uzavretých ľuďoch napomáha prebúdzať radosť, nadšenie a iniciatívu. Odstraňuje zábrany, zosilňuje city a vyvoláva vernosť a lojalitu.

Opál má vraj pozitívny vplyv pri liečení infekcií a horúčke. Má dobrý vplyv na zrak, zmierňuje predmenštruačný syndróm a napomáha k čisteniu krvi a obličiek.

Vhodný pre tieto znamenia: panna, váhy, strelec

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody. Minerály stačí pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Opál možno dobíjať buď v tieni alebo v noci (pri splne má dobíjaní väčšiu silu).

Na našom e-shope nájdete Opál napríklad v bezfarebnej variante.

Odporúčané produkty3