Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Unakit

Unakit je považovaný za kameň osobného rastu a vízií. Pomáha vraj identifikovať elementy, ktoré bránia v rozvoji a dodáva silu na odstránenie vecí a ľudí, ktoré vysávajú negatívnu energiu. City uvádza do rovnováhy a vie ich aj uzemniť. Ukazuje, kedy je potrebné urobiť kompromis, pomáha vysvetliť príčinu zablokovania a odstraňuje emocionálne bloky. Vďaka čomu môže dôjsť k rozvoju osobného rastu, čo môže následne viesť k harmonizácii ducha, tela i emócií. Unakit vraj napomáha vziať život do vlastných rúk a dostať ho pod kontrolu. Dodáva sebaistotu, sebadôveru a silu k vlastným a racionálnym rozhodnutím.

Môže vraj náhle uvoľniť masívne výlev negatívnych pocitov, ako sú strach, zlosť alebo bolesti, ktoré boli dlhú dobu potlačované. Následne dodá silu sa im postaviť a vyrovnať sa s nimi.

Unakit je údajne vhodný pre tehotné ženy. Chráni matku i plod a napomáha k zdraviu v tehotenstve aj pri pôrode. Má harmonizačné účinky na ženské pohlavné orgány, napomáha k zlepšeniu kvality kože, podporuje rast vlasov a nechtov a detoxikuje organizmus. Je nápomocný tiež pri zotavovaní po náročných operáciách alebo ochoreniach.

Vhodný pre tieto znamenia: býk, váhy

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody. Minerály stačí pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Unakit získava energiu zo slnka. Stačí ho na pár hodín vystaviť slnečným lúčom.

Na našom e-shope nájdete Unakit napríklad v zelenočervenej variante.

Přírodní unakit - korálky, zelenočervené Přírodní unakit - korálky, zelenočervené

Odporúčané produkty2