Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Tyrkys

Tyrkys je označovaný ako amulet cestovateľov. Je to posvätný kameň, ktorý má vraj ochranné liečivé účinky. Prináša do života šťastie, odráža negatívnu energiu a čistí dušu. Je vhodný pre meditáciu a detoxikáciu a zvyšuje ľudskú intuíciu. Prináša lásku, vyrovnáva mužskú a ženskú energiu a prehlbuje milostné vzťahy. Má tiež schopnosť upokojiť rečníkmi pred ich prejavom, mierni stres a strach a prináša šťastie a vnútorný pokoj. Pôsobí proti depresii a vyčerpania. Podporuje kreativitu, prináša radosť a bohatstvo a pomáha v nájdenie životných cieľov a zmysle.

Ak hľadáte tú správnu životnú cestu a zmysel vášho života, je to kameň práve pre vás. Pomôže vám otvoriť myseľ novým myšlienkam a nápadom a nájsť silu k sebarealizácii.

Tyrkys je vraj vhodný pre ľudí, ktorí trpia poruchami výživy. Zlepšuje vstrebávanie živín, reguluje kyslosť žalúdočných štiav a upokojuje žalúdok. Má údajne pozitívny vplyv na imunitu, tlmí bolesť a stimuluje regeneráciu tkanív.

Vhodný pre tieto znamenia: blíženec, strelec, ryby, vodnár

  • Čistenie: Tyrkys by sa nemal ponárať do vody, preto pre neho čistenie pod tečúcou vodou nie je ideálne. Možno ho jednoducho vyčistiť pomocou hnedej ryže. Nevarené ryžu stačí nasypať do misky a tyrkys na ňu na 12 hodín položiť. Ryža by sa po tej mala vyhodiť (nemalo by dôjsť k jej konzumáciu), pretože do seba absorbuje negatívnu energiu z kameňa.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Tyrkys sa dobíja na mesačnom svetle. Pri dobíjaní na slnku by mohlo dôjsť k jeho vyblednutiu.

Na našom e-shope nájdete Tyrkys hneď v niekoľkých variantoch.

Syntetický tyrkys - korálky, šedé Syntetický tyrkys - korálky, růžové Syntetický tyrkys - korálky, korál Syntetický tyrkys - korálky, tmavě růžová

Odporúčané produkty6