Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Serpentín

Serpentín, niekedy tiež "hadej kameň či hadec" do života vraj prináša radosť. Je to uzemňujúci kameň, ktorý pomáha pri meditácii a duchovných problémoch. Otvára priestor mentálnym schopnostiam, vyrovnáva mentálne a emočné nerovnováhu a podporuje tiež životnú energiu, čistotu a jednotnosť. Údajne tiež napomáha k stimulácii sexuálnych pocitov a zlepšuje partnerské vzťahy. Je pomocníkom pre otvorené rokovania, vyjadrovanie názorov alebo dodržiavanie sľubov. Podnecuje vľúdne a láskavé rokovania smerom k okoliu. Používa sa proti pocitom osamelosti a na podporu rozvážneho rozprávanie. Serpentín je spätý s prírodou. Používa sa pri meditáciách, emocionálnych očistách, zvýšenie duševných síl a privedenie lásky a bohatstvo. Má údajne ochraňovať pred jedovatými živočíchy ako sú hady alebo pavúky. Odpudzuje vraj aj hmyz a kliešte.

Serpentín údajne posilňuje dlhovekosť. Napomáha k čisteniu a odbúravanie jedovatých látok z tkanív a krvi. Podporuje regeneráciu buniek a pomáha k zmierneniu menštruačné a svalové bolesti.

Vhodný pre tieto znamenia: baran, býk, blíženci, váhy

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte v slanej vode. Sepentin do nej namočte a pomocou prstov ho očistite. Následne ho nechajte uschnúť alebo osušte bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Serpentín možno dobíjať buď v tieni alebo v noci na mesačnom svetle.

Na našom e-shope nájdete Serpentín napríklad v zelenej variante.

Přírodní serpentin - korálky, zelené Přírodní serpentin - korálky, zelené

Odporúčané produkty1