Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Ruženín

Niet divu, že ruženín patrí u našich zákazníkov medzi tie najobľúbenejšie. Jedná sa o kameň lásky, krásy a harmónie. Dodáva vraj životnú energiu a do života prináša mier, podnecuje nežnosť, prejavovanie citov, vnútorný pokoj a pohodu. Upevňuje priateľstvo, dáva silu k odpusteniu a pomáha uvoľňovať emócie. Je výborným spoločníkom na ceste k sebaláske a sebaúcte. Ruženín môžete využiť i pre podporu fantázie, kreativity, trpezlivosti a tvorivosti.

Má údajne pozitívne účinky na obličky, srdce, pečeň a pľúca. Odvádza z tela škodlivé látky a prebytočné tekutiny. Naviac má dobrý vplyv na pohlavné orgány a problémy s neplodnosťou.

Vhodný pre tieto znamenia: váhy, škorpión, blíženec, býk

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody, najlepšie každých 14 dní. Minerály stačí pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Ruženín sa dobíja na mesačnom svetle alebo položením na nabitý kryštál alebo ametyst. Ruženín nedobíjajte na slnku, mohlo by dôjsť k jeho vyblednutiu.

Na našom e-shope nájdete Ruženín v matnej či lesklej  variante.

Korálky z matného růženínu Korálky z růženínu 

Odporúčané produkty12