Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Náramky pre pani učiteľky - Novinka

Pred pár mesiacmi sme dostali nápad, že by sme mohli urobiť náramky na koniec školského roka pre pani učiteľky. Myslíme si totiž, že čokolád dostanú plno, no náramok im zostane dlhšie a urobí aj väčšiu radosť. Prednedávnom nám dokonca napísala jedna naša zákazníčka, či nebudeme mať aj kolekciu pre učiteľky. To už nám nedalo a rozhodli sme kolekciu náramkov a darčekovú kartu vytvoriť.

Takže ak neviete, čo dať pani učiteľke na koniec školského roka alebo hľadáte tipy a nápady na darček pre učiteľky, máme pre vás riešenie. A máme ich plno! Náramok si môžete vybrať buď priamo z kolekcie, ktorú sme pre pani učiteľky vytvorili. Alebo si môžete vybrať ktorýkoľvek náramok na našom e-shope a vybrať si k nemu darčekovú kartu pre pani učiteľku, ktorú od nás máte k nákupu ako darček. Prípadne, ak chcete byť kreatívni a radi tvoríte, môžete si nakúpiť samostatné korálky a komponenty a náramok pani učiteľke vyrobiť sami. O darčekovú kartičku nám potom pokojne napíšte do poznámky a my vám ju do balíčka pribalíme.

náramek pro paní učitelku jako dárek dárek pro paní učitelku

Či už vyberáte hotový náramok alebo ho chcete vyrobiť sami, určite sa vám bude hodiť nejaká inšpirácia.

Predstavujeme vám teda ochutnávku z novej kolekcie náramkov, ktorú sme vytvorili špeciálne ako darček pre pani učiteľky na koniec školského roka. Ďalšie varianty náramkov nájdete priamo v kategórii tu.

 

náramek z růženínu a jaspisu s dárkovou kartou pro paní učitelku 

Ku každému náramku dostanete zadarmo darčekovú krabičku a kartičku s nápisom „Najlepšia pani učiteľka“. A ak by ste chceli pani učiteľke dať kartičku s vlastným nápisom, tak vám ju radi vyrobíme. Zvoľte kartu s vlastným nápisom a váš text nám vložte do poznámky k objednávke.

dárek pro paní učitelku ke konci školního roku dárek pro učitelku

Jedným z najpredávanejších náramkov minulého roka sa stal náramok z ruženínu, howlitu a tigrieho oka s anjelikom.

náramek z růženínu a tygřího oka, andělíček

Okrem krabičky, ktorú k náramku dostanete zadarmo, si môžete vybrať aj z viacerých slávnostných krabičiek. Krabičky s razbou máme v 3 farbách, čiernu, ktorú vidíte na obrázku, rosegold a zlatú. Môžete tak zladiť farby náramku a farbu krabičky. Cena krabičky je 2,60 €.

dárková krabička s ražbou

Nech už pani učiteľke dáte akýkoľvek darček, veríme, že jej urobí radosť. Všetkým žiakom a študentom prajeme krásne prázdniny a rodičom prajeme, nech ich zvládnu hladko a užijú si trošku voľnejšie prázdninové tempo.

náramek pro paní učitelku z achátu

Za Nubio, Jana