Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Mesačný kameň

Mesačný kameň je považovaný za kameň nových začiatkov. Pomáha pochopiť, že zmena k životu patrý a deje sa z nejakého dôvodu. Dodáva silu a napomáha k vnútornému rastu. Je vraj veľmi účinný pri emocionálne nestabilite. Znižuje vraj stres a pomáha dostať emócie pod kontrolu, namiesto toho, aby boli potlačené. Nabáda tiež k ich interpretácii a vyjadrenia. Prináša harmóniu a vyrovnanosť, ktoré sú kľúčovým prvkom pre osobné šťastie. Do života priťahuje lásku, zaisťuje kľudný spánok, obnovuje a zachováva mladiství vzhľad a prístup. Otvára nové možnosti pomocou zvýšenia intuície a inšpirácie. Mesačný kameň pomáha dosiahnuť úspech vo všetkom, čo človek robí. Najmä potom v láske a obchode.

Ak máte problém veriť svojim inštinktom, je to kameň práve pre vás. Navyše odhaľuje a vyzdvihuje ženské stránky osobnosti, a to ako u mužov, tak aj u žien.

Mesační kameň má údajné priaznivé účinky na hornú časť tráviaceho traktu, a to najmä z dôvodu, že uvoľňuje citové napätie. Udržuje v rovnováhe hormonálny systém, čo u žien môže viesť k zníženiu napätia pri menštruácii. Má priaznivý vplyv na problémy kože, vlasov a očí. Napomáha tiež pri počatí, tehotenstve, pôrode a dojčení.

Vhodný pre tieto znamenia: rak, kozorožec, ryby

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody. Mesačný kameň stačí na pár minút podržať pod prúdom a následne osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Mesačný kameň sa dobíja z mesačného svetla, preto ho pre dobitie vystavte na niekoľko hodín mesačnému svitu.

Na našom e-shope nájdete Mesační kameň v 8mm variante.

Měsíční kámen, korálky Měsíční kámen, korálky

Odporúčané produkty12