Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Láva (Lávový kameň)

Lávový kameň v sebe má energiu sopky, vďaka ktorej je vraj silným ochranným kameňom. Chráni pred psychickými i fyzickými útokmi a vracia ich späť k ich pôvodcovi. Dodáva vraj vitalitu, podporuje hojenie, prináša radosť, pocit bezpečia, sebavedomie a odvahu. Prehlbuje spojenie s prírodou. Potláča negatívnu energiu a posilňuje tú pozitívnu. Sila lávy tiež podporuje odhodlanie pri životných zmenách a pomáha k dosiahnutiu cieľov. Má údajne dobrý vplyv na fantázii a aktivuje logické myslenie.

Láva je údajne projektivními kameňom, ktorý odstraňuje negatívnu energiu a potláča fyzický aj psychický stres. Pomáha pri upokojenie emócií a je považovaná za kameň znovuzrodenia.

Často sa používa na prekrvenie celého tela pri masážach. Znižuje svalové napätie, posilňuje imunitu a má relaxačné účinky. Dobre vraj pôsobí na detoxikáciu organizmu a zmierňuje opuchy, bolesti a zápaly.

Vhodný pre tieto znamenia: váhy, škorpión, kozorožec

  • Čistenie: lávu nie je potreba pravidelne čistiť ani nabíjať, pretože si vďaka svojej sile so všetkým poradí sama. Pokiaľ ju ale chcete očistiť, vykonávajte čistenie pod prúdom vlažnej vody a následne nechajte uschnúť alebo osušte bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Stačí ju vystaviť ľubovoľne dlho slnečným lúčom.

Na našom e-shope nájdete lávu v čiernej a bielej farbe, pokovované v zlatej, striebornej a ružovej.

Přírodní láva - korálky Přírodní láva - korálky Přírodní láva - korálky, pokovené, zlaté Přírodní láva - korálky, pokovené, stříbrné Přírodní láva - korálky, pokovené, růžové

Odporúčané produkty12