Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Krištáľ

Krištáľ je číra forma kremeňa. Funguje ako regulátor pre ostatné kamene. Je najúčinnejším kryštálom a veľmi silným zosilňovačom energie. Energiu vraj vie pohlcovať, uvoľňovať aj regulovať, čo vedie k úplnej harmónii. Zároveň povzbudzuje ľudskú psychiku, samostatnosť a sebazdokonalenie. Je výborným pomocníkom pre meditáciu.Ochraňuje pred všetkým zlým a negatívnym, zvyšuje duchovnú silu a je schopný odstrániť bloky, ktoré v sebe ľudia majú. Navyše údajne odstraňuje elektromagnetické žiarenie, ktoré vysiela elektronika a je schopný filtrovať všetky rušivé vplyvy. Odstraňuje zábrany a strachy a bojuje s nespavosťou. Ak máte so spánkom problémy, dajte si krištáľ k posteli, napríklad na nočný stolík.

Vhodný pre tieto znamenia: blíženec, rak, škorpión, kozorožec, vodnár, lev

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody alebo v miske s vodou. Ak zvolíte čistenie pod prúdom vody, podržte minerály pod prúdom a následne ich nechajte oschnúť alebo osušte bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Krištáľ získava energiu zo slnka. Stačí ho vystaviť niekoľko hodín slnečným lúčom.

Na našom e-shope nájdete praskanie Krištáľ  vo veľkosti 8 mm a 6 mm. Ďalej tiež krištáľovú drúzu v šedej, ružovej, modrej a fialovej variante. 

Přírodní praskaný křišťál - korálky, bezbarvéPokovená drůza z přírodního křišťálu, šedá Pokovená drůza z přírodního křišťálu, růžová Drůza z přírodního křišťálu, modrá Drůza z přírodního křišťálu, fialová

Odporúčané produkty12