Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Ryby

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Odvtedy sa drahé kamene dostali takmer do všetkých náboženstiev a neskôr boli priradené k jednotlivým znameniam zverokruhu. Viac o zverokruhu sa dozviete v našom článku Minerálne kamene podľa znamenia zverokruhu

Ľudia používali kamene nielen ako ozdobu, ale aj ako talizmany, ktoré prinášajú ich majiteľom šťastie, bohatstvo, zdravie a ďalšie úspechy. Niektoré kultúry považovali kamene ako ochranca ich životov alebo dokonca ako liečivá. Verilo sa, že kamene majú nad ľudským životom a zdravím moc a boli im priraďované až takmer magické a kúzelné vlastnosti.

Hovorí sa, že pokiaľ pre seba zvolíte ten správny kameň, môže vám odovzdať svoju energiu a môže vám tak pomôcť odhaliť vaše silné vlastnosti, ochrániť vás a dodať vám práve to, čo práve potrebujete, napríklad odhodlanie v ťažkých situáciách.

Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Ryby. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 20. 2 – 20. 3.

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Ryby

Všetky kamene hodiace sa pre Ryby:

Akvamarín, opál, ametyst, biele perly, tyrkenit, lapis lazuli, jaspis, angelit, jadeit, granát, beryl, fluorit, kalcit, kremeň, kunzit, mesačný kameň a zafír.

Tento zoznam vám môže pomôcť pri výbere tých správnych minerálov pre vás alebo pre niekoho vám blízkeho. Hovorí sa však, že pri výbere je dobré počúvať vlastnú intuíciu, a že prvý kameň, ktorý vám padne do oka je ten pravý.

 Dúfame, že vám článok pomohol. Pokiaľ chcete vedieť, aké kamene sa hodia pre ďalšie znamenia, ucelený prehľad nájdete v článku Minerálne kamene podľa znamenia zverokruhu.

Za tým Nubio, Jana

Odporúčané produkty8