Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Blíženci

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Odvtedy sa drahé kamene dostali takmer do všetkých náboženstiev a neskôr boli priradené k jednotlivým znameniam zverokruhu. Viac o zverokruhu sa dozviete v našom článku Minerálne kamene podľa znamenia zverokruhu

Ľudia používali kamene nielen ako ozdobu, ale aj ako talizmany, ktoré prinášajú ich majiteľom šťastie, bohatstvo, zdravie a ďalšie úspechy. Niektoré kultúry považovali kamene ako ochranca ich životov alebo dokonca ako liečivá. Verilo sa, že kamene majú nad ľudským životom a zdravím moc a boli im priraďované až takmer magické a kúzelné vlastnosti.

Hovorí sa, že pokiaľ pre seba zvolíte ten správny kameň, môže vám odovzdať svoju energiu a môže vám tak pomôcť odhaliť vaše silné vlastnosti, ochrániť vás a dodať vám práve to, čo práve potrebujete, napríklad odhodlanie v ťažkých situáciách.

Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Blíženci. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 21. 5. – 21. 6.

 Kamene podľa znamenia zverokruhu - Blíženci

Všetky kamene hodiace sa pre Blížencov:

Citrín, akvamarín, karneol, tyrkenit, krišťáľ, jantár, tygrie oko, biele perly, ametyst, fluorit, apatit, achát,  býčie oko, chalcedon, chryzopras, kalcit, ruženín, topaz,a vltavín.

Tento zoznam vám môže pomôcť pri výbere tých správnych minerálov pre vás alebo pre niekoho vám blízkeho. Hovorí sa však, že pri výbere je dobré počúvať vlastnú intuíciu, a že prvý kameň, ktorý vám padne do oka je ten pravý.

 Dúfame, že vám článok pomohol. Pokiaľ chcete vedieť, aké kamene sa hodia pre ďalšie znamenia, ucelený prehľad nájdete v článku Minerálne kamene podľa znamenia zverokruhu.

Za tým Nubio, Jana

Odporúčané produkty2