Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Jaspis

Jaspis bol mnohé stáročia uznávaný pre svoje magické a mystické vlastnosti. Je označovaný ako kameň ochrany, ktorý prináša harmóniu do tela i duše. Dokáže vraj chrániť pred negatívnymi vplyvmi z okolia a zmierniť znečistenie ovzdušia a elektromagnetický smog. Prináša vnútorný pokoj, dodáva silu rozvíjať vlastnú osobnosť a dokáže upokojiť nervový systém a emócie. Z tohto dôvodu môže byť dobrou oporou v stresových a vypätých situáciách. Dodáva odvahu k naplneniu vašich zámerov a pomáha pri riešení konfliktov. Navyše vraj potláča nebezpečné túžby a rozmary a naopak privoláva do života šťastie.

Ak potrebujete zlepšiť vaše organizačné schopnosti alebo podporiť predstavivosť a rýchle myslenia, je to kameň práve pre vás. Verí sa tiež, že pomáha kráčať vpred a neobzerať sa za minulosťou.

Jaspis údajne pomáha v boji s nadmernou únavou a je tak vhodný pre tých, ktorí bojujú s fyzickým alebo psychickým stresom. Je prospešný aj pre ľudí s poruchami žalúdka alebo pre tých, ktorí trpia kŕčmi. Navyše údajne napomáha v hojeniu tkaniva, napríklad úrazových rán.

Vhodný pre tieto znamenia: panna, ryby, vodnár

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody. Minerály stačí pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Jaspis získava energiu zo slnka. Stačí ho vystaviť na niekoľko hodín slnečným lúčom.

Na našom e-shope nájdete Jaspis hneď v niekoľkých variantoch.

Přírodní jaspis - korálky, třešňový květ, růžové Přírodní jaspis - korálky, modrofialové Přírodní jaspis - korálky, zebra, růžové Přírodní jaspis - korálky, zebra

Odporúčané produkty12