Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Howlit

Howlit, iným menom Magnezit je kameň pokoja a uvoľnenia. Je vraj výborným pomocníkom na navodenie pocitu pokoja, je vhodný pre meditáciu a dodáva harmóniu. Pomáha prijímať ostatné takých, akí sú, napomáha stať sa odolnejší voči stresu a upokojuje v stresových situáciách. Ak bojujete s nervozitou a častou podráždenosťou, je to ten pravý kameň práve pre vás. Má priaznivý vplyv na rozpoznávanie vlastných myšlienok a pocitov a prebúdza bezvýhradnú sebalásku. Má tiež dobrý vplyv na kreativitu a stimuluje ľudskú pamäť. Jeho majitelia majú preto väčšiu chuť nasávať nové informácie a znalosti. Zároveň podporuje pochopenie vlastných negatívnych myšlienok a emócií.

Hovorí sa tiež, že je vhodný pre tých, ktorí majú problém so spánkom. Stačí, keď si ho položíte pod vankúš.

Napomáha údajne ukladať vápnik v tele, čo je dôležité pre kosti, zuby i svaly. Znižuje napätie vo svaloch a tým uvoľňuje celé telo. Prináša tiež úľavu pri bolestivej menštruácii a migrénach.

Vhodný pre tieto znamenia: váhy, vodnár, rak

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody. Minerály stačí pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou. Howlit však nenamáčajte príliš dlho. Ide o mäkký kameň, ktorý má sklon k drobeniu.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Howlit dobíjajte na mesačnom svetle, najlepšie za splnu. Howlit je pomerne mäkký kameň. Noste ho teda opatrne a vyhnite sa stykom s olejovými parfumy, ktoré by ho mohli zafarbiť. Odporúča sa ho tiež nenosiť v extrémne slnečnom a horúcom počasí.

Na našom e-shope nájdete Howlit v matne či lesklej variante o veľkosti 6mm a 8mm. Novo pre vás máme tiež fazetovaný biely Howlit.

Korálky Howlit, Magnezit Detail holit korálky Matný howlit korálky

Odporúčané produkty12