Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Avanturín

Avanturín je označovaný ako kameň šťastia a príležitosti. Pôsobí vraj pozitívne na všetko, čo je spojené s prosperitou a majetkom. Je často využívaný pre ochranu domov a záhrad pred geopatogénnym zónami alebo ako ochrana pred modrým žiarením (napr. Z mobilných telefónov). Posilňuje údajne rozhodovacie a riadiace schopnosti, pozdvihuje inteligenciu, povzbudzuje kreativitu a zvyšuje vnímavosť a vytrvalosť. Dodáva zdravé sebavedomie, trpezlivosť, znižuje tvrdohlavosť a napomáha k pochopeniu podstaty veci. Okrem toho sa tiež verí, že prináša šťastie vo finančných otázkach, pri pracovných pohovoroch alebo v náročnom pracovnom období.

Jeho vhodné využitie je napríklad v kanceláriách alebo v priestoroch, ktoré sú zaťažená stresom. Avanturín tiež pomáha harmonizovať energiu opačného pohlavia, čím sa hodí práve do kancelárií so zmiešaným pracovným kolektívom. Navyše tlmí hnev a negatívne emócie a prináša vnútorný pokoj.

Avanturín údajne podporuje dobrý spánok a stimuluje príjemné sny. Napomáha vraj pri ochoreniach srdca a navracia rovnováhu metabolickým funkciám tela. Pomáha tiež pri znižovaní krvného tlaku a cholesterolu a znižuje nadmernú chuť k jedlu. Je tiež využívaný k regulácii funkcie štítnej žľazy a pomáha k úľave bolesti chrbta, najmä v bedrovej oblasti.

Vhodný pre tieto znamenia: býk, rak, strelec

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte raz mesačne pod prúdom vlažnej vody alebo Avanturín položte cez noc spoločne s krištáľom do misky s vodou. Ak zvolíte prúd vody, stačí minerály na pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Avanturín môžete nabíjať buď pri mesiaci alebo na slabom slnečnom svetle. Pozor však na ostré slnko, Avanturín by na ňom mohol vyblednúť.

Na našom e-shope nájdete Avanturín v oranžovej farbe.

Přírodní avanturín - korálky, oranžové Přírodní avanturín - korálky, oranžové

Odporúčané produkty12