Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Apatit - jeho význam a účinky

Apatit údajne spája ducha a telo, porovnáva energetické toky a zosilňuje spojenie s vyšším „ja“. Pôsobí teda veľmi komplexne. V niektorých kultúrach sa používa počas spánku, aby pomohol lepšie porozumieť snom. Často sa o ňom hovorí, že je vhodný pre rečníkov a na odbúranie stresu pri verejnom vystupovaní. Dodáva nadhľad, silu a rozhodnosť.

Apatit údajne dopĺňa energiu. Podporuje sebavedomie a otvorenosť. Potláča ľahostajnosť, nepriateľstvo a napomáha odstrániť negatívne myslenie.

Hovorí sa, že pri meditácii pomáha nadväzovať spojenie s vyššími bytosťami a duchovnými entitami.

Náleziská: Rakúsko, Nemecko, Rusko, Mexiko, USA, Brazília, Madagaskar a Česká republika (Písecko).

Vhodný pre tieto znamenia: Blíženci, Panny.

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody alebo ho nechajte cez noc v miske s vodou a krištáľom.
  • Dobíjanie, nasleduje po očistení: Apatit dobíjajte na nepriamom slnku alebo na krištáľovej drúhe.

Farba: Apatit sa môže vyskytovať v odtieňoch bezfarebných až po odtiene ružovej, žltej, zelenej, modrej a fialovej. Danú farbu a jej odtieň určujú vždy chemické prímesi. V bižutérii sa najčastejšie používajú odtiene modrej, ktoré pochádzajú najčastejšie z Brazílie.

Na našom e-shope nájdete apatit hneď v niekoľkých veľkostiach a typoch. Prírodný apatit ponúkame vo veľkosti 2, 3, 4, 6 a 8 mm. Okrem prírodnej lesklej varianty máme aj matnú. V ponuke z apatitu máme aj oválky alebo aj zlomky.

Přírodní apatit - korálky, modré  Přírodní apatit - korálky, broušené Přírodní apatit - oválky, 8~15x7~12x4~12mm Apatit zlomky, korálkyPřírodní apatit - korálky, modré Přírodní apatit - korálky, broušené, modré - 3 mm

Odporúčané produkty7