Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Ametyst

Ametyst je jeden z najmocnejších kameňov. Je považovaný za "kameň ducha a mysle". Dokáže vraj priblížiť emócie a posilniť vôľu. Jedná sa o ochranný kameň, ktorý hrá dôležitú úlohu v meditácii a duchovnej očiste. Napomáha údajne tiež na stanovenie reálnych cieľov a na odpojenie mysle od každodenných starostí a negatívnych emócii a pomáha zaháňať zlobu, obavy, stres a pocity viny. Zaháňa nočné mory a pomáha v boji s nespavosťou. Ametyst je kameň pravej a rýdzej lásky, ktorý posilňuje vernosť. Pomáha prijímať nové myšlienky, napomáha v sústredení, dodáva intuíciu a podporuje premenu zámerov na skutočnosť.

Je používaný tiež pri liečbe závislostí, napríklad alkoholizmu. V prípade, že chcete porozumieť významu vašich snov a chcete podporiť ich živosť, stačí si dať Ametyst pod vankúš.

Ametyst údajne zmierňuje bolesť hlavy, odstraňuje napätie, upokojuje nervový systém a pomáha pri žalúdočných a dýchacích ťažkostiach. Navyše pôsobí pozitívne aj na črevá, produkciu hormónov, imunitný systém a metabolizmus. Využíva sa aj na zmiernenie podliatin, opuchov a rán.

Vhodný pre tieto znamenia: baran, kozorožec, strelec, ryby

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody alebo Ametyst položte cez noc spoločne s krištáľom do misky s vodou. Ak zvolíte prúd vody, stačí minerály na pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Ametyst dobíjajte za denného svetla v tieni. Vyhnite sa slnečným lúčom, mohol by stratiť svoju farbu.

Na našom e-shope nájdete Ametyst vo fialovej farbe vo veľkostiach 6mm a 8mm.

Přírodní ametyst - korálky, ledové, fialové Přírodní ametyst - korálky, ledové, fialové, 250 Přírodní ametyst - korálky, ledové, fialové

Odporúčané produkty4