Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Amazonit

Amazonit je označovaný ako kameň odvahy a pravdy alebo tiež nádeje. Je skvelým pomocníkom pri hľadaní vlastného "ja", objavenie pravdy a na prekonanie strachu. Napomáha k slobodnému vyjadrovania myšlienok a pocitov a k jasnému stanovenie vlastných hraníc a sebadisciplíny. Zároveň sa používa pre zlepšenie komunikácie a má vraj harmonizujúce účinky. Upokojuje a zbavuje napätia, zlepšuje intuíciu, psychické zručnosti a intelekt. Dokáže údajne vyrovnávať výkyvy nálady a dodáva nádej a dôveru v budúcnosť. V období stresu napomáha k upokojeniu a relaxáciu.

Vo finančných a riskantných situáciách vraj dokáže priniesť šťastie a zlepšuje intuíciu. Hojí citová traumy, pomáha v partnerskej komunikácii, vyrovnáva emócie, znižuje pocity strachu, obavy a úzkosti. Vyrovnáva tiež mužskú a ženskú energiu.

Amazonit má vraj pozitívny vplyv na upokojenie mozgu a nervového systému. Prispieva k fyzickej odolnosti, napomáha k regulácii metabolizmu a naštartovanie spaľovanie tukov. Má vplyv na zmiernenie silnej bolesti a migrény.

Vhodný pre tieto znamenia: rak, vodnár, panna

  • Čistenie: Vzhľadom na citlivosť k prudkým zmenám teploty, vykonávajte očistenie pod prúdom vlažnej alebo mierne teplej vody. Minerál stačí pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Amazonit nabíjajte za denného svetla, vyhnite sa však priamemu slnku.

Na našom e-shope nájdete Amazonit vo vícefarebné variante (odtiene modrej, zelenej a oranžovej).

Odporúčané produkty12