Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Akvamarín

Akvamarín evokuje priezračnosť kryštalicky čistej vody. Údajne pomáha prekonať strach z rozprávania. Hovorí sa, že umožňuje hovoriť jasne a bez hnevu, a to aj v ťažkých situáciách. Z toho dôvodu je skvelý pre rečníkov, učiteľov a prednášajúcich. Ďalej údajne upokojuje a navodzuje príjemné rozpoloženie, môže byť teda ukľudňujúci, očistný a inšpirujúci. Vraj aj zvyšuje a rozvíja schopnosť rýchlej reakcie. Ide o skvelý kameň pre meditáciu.

O akvamaríne sa traduje, že by mal vedieť potlačiť depresiu, hnev a podráždenie. Ďalej zlepšiť schopnosť vyjadriť city, vnímať vnútorný hlas a kreatívne myslenie.

Je to cestovný kryštál. Údajne chráni tých, ktorí cestujú po mori, zmierňuje strach z vody a ochraňuje pri cestovaní na dlhé vzdialenosti.

Vhodný pre tieto znamenia: Panna, Ryby, Váhy, Vodnár.

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod tečúcou vodou, a potom ho položte na nabitý krištáľ.
  • Dobíjanie, nasledujúce po očistení: Akvamarín dobíjajte v tieni alebo na dennom svetle, avšak nie na priamom slniečku.

Na našom e-shope nájdete Akvamarín hneď v niekoľkých veľkostiach - 8 mm, 6 mm, 3 mm a ďalej tiež valounky rôznych veľkostí.

Přírodní akvamarín - třída A+, korálky, modré, 8 mm Přírodní akvamarín - korálky, broušené, modré, 3 mm  Přírodní akvamarín - zlomky, 3~16x3~8 mm Přírodní akvamarín - korálky, modrozelené, 8 mm Přírodní akvamarín - oválky, 8~15x7~12x4~12 mmPřírodní akvamarín - neopracované valounky Přírodní akvamarín - korálky, broušené

Odporúčané produkty1