Jarný výpredaj je tu! Nakupujte za zvýhodnené ceny.

Achát

Achát má vraj silný účinok harmonizovať telo, dušu, myseľ i emócie. Odstraňuje z prostrednej negatívnu energiu alebo ju premieňa na inú formu. Dodáva silu, odvahu a posilňuje sebadôveru. Pomáha ľuďom prijať sa, takí akí sú a odpustiť tým, ktorí im ublížili.Znižuje pocity menejcennosti, stres, vnútorné napätie, pocity zloby a ďalšie negatívne emócie. Napomáha sebapoznanie, odhaľuje doteraz skryté okolnosti, posilňuje sústredenie, rozhodnosť a dodáva odvahu a úprimnosť k sebe samému. Posilňuje lásku a dodáva odvahu k nájdeniu lásky nové. Navodzuje pocity bezpečia, istoty a pomáha pri citových sklamaniach.

Je vhodným ochranným kameňom pre malé deti. Pomáha odlíšiť pravé priateľov od tých falošných a nabáda k nadviazanie nových priateľských vzťahov. Je tiež vhodný pre tých, ktorí nezanechávajú dobrý prvý dojem. Vďaka pretváranie vnútorné negatívne energie, napomáha k stabilizácii.

Achát je vraj dobrý spoločník proti nespavosti. Podporuje činnosť obličiek a detoxikuje telo. Napomáha pri tráviacich problémoch alebo pri ochorení očí. Údajne má pozitívny vplyv na dýchací a obehový systém. Je často využívaný pri boji s anorexiou alebo pre zmiernenie prejavov alergie.

Vhodný pre tieto znamenia: panna, býk, blíženec, ryby, škorpión, kozorožec

  • Čistenie: Očistenie vykonávajte pod prúdom vlažnej vody alebo Achát položte cez noc spoločne s krištáľom do misky s vodou. Ak zvolíte prúd vody, stačí minerály na pár minút podržať pod prúdom a následne nechať uschnúť alebo osušiť bavlneným vreckovkou.
  • Dobíjanie: Nasleduje po očistení. Achát získava energiu zo slnka. Stačí ho ľubovoľne dlho umiestniť na priame slnko.

Na našom e-shope nájdete Achát v matnej aj lesklej variante a niekoľkých farebných prevedení. Napr. čierny, ružový, svetlo modrý, tmavo modrý a ďalšie.

Přírodní achát - korálky, ledové, modré Přírodní achát - korálky, ledové, šedé Přírodní achát - korálky, ledové, růžové Přírodní achát - korálky, ledové, oranžové Přírodní achát - korálky, ledové, tmavě modré

Odporúčané produkty12